Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ah Muzen Cab Skin - Dark Whisperer

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kXqp3nfl.jpg

Zmiany w skinach ! Nowy Patch

EGn6i8Fs.png Nemesis - Blind Vengeance

Dodano voice pack

XMWxedAs.png Night Prowler Bastet

Obecnie pracujemy nad poprawą skina Night Prowler Bastet dlatego skin został wyłączony z gry.

Przepraszamy za problem, wszystkie osoby które zakupiły powyższą skórkę otrzymają zwrot gemsów.

vVZdZYWs.jpg Ah Muzen Cab - Dark Whisperer

100px-T_Geb_Mech_Card.png?version=a65b9b Geb - G.E.B. 1

Pełna lista zmian: http://forums.smitegame.com/showthread.php?9970-May-14th-Preliminary-Notes-Dark-Whisperer-Insanity

Opublikowano

Nie ogarniam po co temat lol

Ale skin ładny ;d 

Szkoda że do tak nie lubianej postaci

Opublikowano

Nie ogarniam po co temat lol

Ale skin ładny ;d 

Szkoda że do tak nie lubianej postaci

Temat dot. najnowszego patcha :-)

Opublikowano

A co pasuje do gry ? skin vanamy ze wyglada jak 50cent? a moze Dzisiejszy skin Geba ktory wyglada jak robot z pacific rim ? zobaczyles na smitebuild ze ludzie hejtuja tego skina bo wyglada jak osmiornica wiec chcesz byc fajny i idziesz razem z ta fala noobow w trend hejtu WTF? sa bardziej dziwaczne standardowe wyglady bogow niz ten skin za gemy dla AMC Skin za gemy ma byc inny od normalnego wygladu maja byc zmienione efekty skili itp i tak sie stało skin jak skin sredni ale sa bardziej wiejskie od tego. 

A co do tematu jak dla ciebie ten filmik oraz napisanie ze to o najnowszym pathu to spis nowosci to ja juz wiem ze te 1775 postow jakie nabiles to za sprawą spamu i niepotrzebnych postow ....

Opublikowano

A co pasuje do gry ? skin vanamy ze wyglada jak 50cent? a moze Dzisiejszy skin Geba ktory wyglada jak robot z pacific rim ? zobaczyles na smitebuild ze ludzie hejtuja tego skina bo wyglada jak osmiornica wiec chcesz byc fajny i idziesz razem z ta fala noobow w trend hejtu WTF? sa bardziej dziwaczne standardowe wyglady bogow niz ten skin za gemy dla AMC Skin za gemy ma byc inny od normalnego wygladu maja byc zmienione efekty skili itp i tak sie stało skin jak skin sredni ale sa bardziej wiejskie od tego. 

A co do tematu jak dla ciebie ten filmik oraz napisanie ze to o najnowszym pathu to spis nowosci to ja juz wiem ze te 1775 postow jakie nabiles to za sprawą spamu i niepotrzebnych postow ....

Nie kieruje się wypowiedziami innych jak i rzadko wchodzę na wymieniony przez Ciebie serwis, są to moje wewnętrzne odczucia jeśli chodzi o ten skin.

Jeśli coś Ci nie pasuje, a tu warto zaznaczyć że ja nie znam Ciebie a Ty nie znasz mnie to polecam Ci maść na ból dupy oraz wykazanie się a nie wypowiadanie się na temat wartości moich postów, warto także zapoznać się z regulaminem forum oraz definicją słowa "spam" jeśli już takiego używasz.

Dla mnie wydanie 600 gemsów na takie coś to strata pieniędzy wole zainwestować w powyższy skin Vanamy który nie razi tak po oczach.

Specjalnie dla Ciebie poprawie temat, angielski trudny język.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Temat dot. najnowszego patcha :-)

To czemu tytuł inny?

I jak pisałem post to był tylko ten skin ...

Opublikowano

To czemu tytuł inny?

I jak pisałem post to był tylko ten skin ...

To sobie wyobraź że jest inny tytuł :-) 

Zwykłe czepianie się, post edytowałem jak pisałem wyżej bo nie spodobało się to niektórym użytkownikom.

Opublikowano

@up

JAK MAM SOBIE WYOBRAZIĆ TYTUŁ JAK TYTUŁ TO 

Ah Muzen Cab Skin - Dark Whisperer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...